Головна > Без рубрики > Полинемо до зірок разом!

Полинемо до зірок разом!

«Добре, що все ж встигли поміж тривогами!»-  так полегшено-радісно закінчилося відвідування Київського планетарію 14 грудня.

  В сучасних реаліях, попри хвилювання створити піднесений настрій та подарувати увагу все ж вдалося. Київський міський центр соціальних служб організував для отримувачів послуг мережі-сімей, які опинились у складних життєвих обставинах- перегляд повнокупольного фільму: «Подорож Сонячною системою».

«Очікую на перегляд з цікавістю. Мені все подобається… космос, комахи, зброя» -ділиться своїми сподіваннями 8- річний Гриша з Голосіїва, а його мати Ганна додає: «Дякуємо за таку можливість. Ми часто буваємо на заходах».

   Наприкінці перегляду діти отримали смачнючі солодощі і з задоволенням та зі словами вдячності від батьків попрямували додому.

Різдвяно-новорічні заходи для отримувачів послуг мережі Центрів соціальних служб столиці  тривають. Вони відбуваються  в рамках міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2022–2024 роки».

  Організація проведення змістовного сімейного дозвілля – одна зі складових частин комплексної системної допомоги в процесі соціальної адаптації дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, та членів їхніх родин. Адаптаційні заходи, як частина реабілітаційного процесу, допомагають родинам пережити травмуючи події, подолати кризи в сімейних стосунках, відновити повноцінне спілкування.     

До кінця року на дітей ще очікують  мандрівки до кінотеатрів, на атракціони до «Неополісу».