Головна > Без рубрики > Літня програма організованого дозвілля для дітей у Печерському районному у місті Києві центрі соціальних служб

Літня програма організованого дозвілля для дітей у Печерському районному у місті Києві центрі соціальних служб

Сьогодні, з радісними посмішками та хвилюванням, розпочалася І зміна Літньої програми організованого дозвілля для дітей в Печерському районі міста Києва. Ця програма проводиться для дітей з сімей, які є отримувачами послуг Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб. Вона проходитиме в просторих і затишних приміщеннях Палацу дітей та юнацтва Печерського району і триватиме упродовж двох тижнів, з 10 липня по 21 липня 2023 року.

Учасниками програми є діти віком від 6 до 14 років з сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, багатодітних родин, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з  сімей військовослужбовців ЗСУ та внутрішньо переміщених сімей.

Метою цієї програми є надання дітям можливості насолодитися літніми канікулами, отримати нові враження та позитивні емоції, розвинути свої здібності та навички.

Літня програма організованого дозвілля – це активне і цікаве дозвілля без гаджетів з мінімумом нудних занять, але з максимумом свіжого повітря та активного спілкування з однолітками. Організатори програми підготували для дітей бадьорі ранкові руханки, різноманітні активності, івенти, рухливі ігри, розваги з друзями, відновлювальні творчі заняття, тренінги, прогулянки у паркових зонах та захоплюючі екскурсії.

Під час проведення програми діти отримають увагу, підтримку та супровід уважних психологів та фахівців із соціальної роботи Печерського районного центру соціальних служб. Вони вміють створювати комфортну та дружню атмосферу, в якій кожна дитина почуватиметься впевнено і вільно.

Організатори Літньої програми також подбали про безпеку дітей, створивши відповідні умови для забезпечення безпечного перебування дітей та проведення заходів, враховуючи вимоги воєнного стану.

Літня програма організованого дозвілля для дітей у Печерському районі, вирішує важливе соціальне завдання – забезпечення всебічного розвитку та щасливого дитинства для кожної дитини у період воєнного стану!