Головна > Без рубрики > Для сімей учасників АТО відбувся прем’єрно-святковий кінопоказ

Для сімей учасників АТО відбувся прем’єрно-святковий кінопоказ

«Помагайте людям-про це наша казка» -саме такий основний меседж несе дитячий феєричний кінофільм «Казка старого мельника», що 19 грудня подивилися діти з сімей учасників АТО – клієнтів Деснянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Кінотеатр “Флоренція” радо прийняв учасників заходу, яких було не мало, діти разом з батьками провели не забутній час. На вході їх зустрічали, Сніговик і Білий Ведмідь, діти фотографувалися, спілкувалися, і чекали початку сеансу.

У пізнавальному та вражаючому фільмі «Казка старого мельника», що вироблений компанією “Евромедіа Компані” за підтримки Держкіно України, йшлося про вічні цінності – добро і зло. В основі фільму – боротьба головних героїв Христини та Миколки з «нечістю». Вибір життєвого шляху, взаємодопомога та співчуття, мужність та наполегливість – все це поєдналось для наймолодших глядачів в доступній ігровій формі. Діти та їх батьки, які отримали унікальну можливість поринути у дитинство, з уст героїв казки отримали важливі настанови, на яких «тримається» світ: «Добро повертається добром», «Збентежене серце вразливе до зла», «Шабля тільки для захисту», «Не числом долають нечість, а щирим серцем та думкою», « Треба завжди робити добро, допомагати слабшим» та ін. Над створенням фільму працювала команда відомих кіномитців та зірковий акторський склад: Анатолій Хостікоєв, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Володимир Горянський.

Організаторами прем’єрно-святкового показу виступили КМЦСССДМ за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, Департаменту культури КМДА, при підтримці компаній “UFD”, ТОВ “Кінокомпанія 2016” та компанії “Евромедіа Компані”.

Учасники АТО та члени їх сімей мають можливість отримати юридичну і психологічну допомогу, організація дозвілля, послуги соціального супроводу та представництва інтересів.