Головна > Без рубрики > Феєрія свята, або як Бібліотека №115 стала резиденцією свята св. Миколая.

Феєрія свята, або як Бібліотека №115 стала резиденцією свята св. Миколая.

18 грудня Бібліотеки 115 для дітей м. Києва організувала свято для дітей клієнтів Деснянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Була організована екскурсія по бібліотеці, інтерактивна програма, де діти мали можливість не тільки подивитися виставу а прийняти участь у ній, а також в кінці отримали подарунки і сфотографувалися зі св. Миколаєм.

Хочемо висловити велику вдячність колективу Бібліотеки 115 для дітей м. Києва, а також талановитим, неймовірним, казковим вихованцям ЦЕВ “Гармонія” на чолі з пані Тетяною Чечулинською.

День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури, діти завжди чекають цього свята, а ще більш їм цікаво що вони отримають під подушку, різку чи цукерки, або іграшку. Останнім часом диво дуже необхідне, як дітям так і дорослим, під час свят просинається віра в майбутнє, в добро, в радість і успіх, в завтрашній день, а також в те що разом, тримаючи один одного за руку ми можемо здійснювати задумати і реалізовувати мрії.

Якщо хочеш подарувати частинку дива, добра і віри в майбутнє, звертайся до нас, а ми підкажемо кому необхідно допомогти.

Вір в дива, не втрачай надії, люби, мрій, і даруй диво іншим.