Головна > Без рубрики > Мешканці Kidlandia радо зустріли маленьких деснянців

Мешканці Kidlandia радо зустріли маленьких деснянців

Свято наближається, посмішки дитячі вже чекають дива, подарунки солоденькі йдуть в дитячі ручки.

Свято святого Миколая починає феєрію новорічних свят. А тому клієнти Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були раді завітати 17 грудня у “Місто професій “Kidlandia”, що знаходиться у ТРЦ Блокбастер. Захід був організований Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для малечі у супроводі батьків та дітей шкільного віку. Мешканці “Кідляндії” радо прийняли дітей і почали знайомство з майже 100 професіями від найпопулярніших — поліцейський , лікар, пожежник, до ще майже незрозумілих — страхувальник, лаборант.

На цих та багатьох інших станціях заробляють місцеві гроші. Також не забули і про станції, на яких можна витрачати зароблене — фото-студія, радіо, салон краси, фабрика Kinder , фабрика чаю Lipton, картінг.

В рамках свята діти старші 12 років, які вміють кататися на роликах, відвідали ролердром. Всі діти взяли участь у інтерактивній програмі за участі св. Миколая і його помічників та отримали солодкі подарунки.

Діти отримали купу емоцій, батьки трішки відпочили, а загалом всі відчули, що диво ще існує і в нього треба вірити, йти до мети, не зважаючи ні на що. А свята нас будуть надихати.

Якщо хочеш взяти участь і допомогти дітям, або потребуєш допомоги, звертайся до Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: тел. (044) 530-50-59, сторінка у Фейсбук:

https://www.facebook.com/desnsoccentre , група https://www.facebook.com/groups/desnsoccentre