Головна > Без рубрики > Літній відпочинок для дітей з сімей Печерського району

Літній відпочинок для дітей з сімей Печерського району

Завершилась перша зміна Літньої програми організованого дозвілля для дітей з сімей, які є отримувачами послуг Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб.

 На урочистому закритті були присутні заступник голови Печерської районної у місті Києві державної адміністрації – Анатолій Невмержицький, начальник відділу музейно-освітньої роботи Національного заповідника «Києво –Печерської Лаври» Олег Топилко, керівник Печерської районної організації Товариства Червоного Хреста України Оксана Скрипник та директор Печерського районного у міст Києві центру соціальних служб Олена Янчук. Усі вони висловили слова вдячності за організацію та проведення відпочинкової програми.

Діти із задоволенням ділилися своїми незабутніми враженнями від участі у відпочинковій програмі. По закінченню заходу дітлахи отримали приємні подарунки та смаколики.

Літня програма організованого дозвілля проводилась для дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах віком від 6 до 14 років. До участі було залучено 25 дітей.

З дітьми працювали фахівці із соціальної роботи та психологи Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб, які забезпечили сприятливі умови для соціалізації та спілкування дітей, допомогли дітям знайти нових друзів, організували різноманітні майстер-класи, ігротеки, спортивні квести, тренінги, лекції.

До проведення пізнавальних та розважальних заходів були залучені Печерська районна організації Товариства Червоного Хреста України, працівники Сектору ювенальної превенції Печерського управління поліції ГУНП  у  м. Києві, Управління патрульної поліції в місті Києві та громадська організація «Театраліум-ЮА», благодійний фонд «Палкі серця».

Завдяки Національному заповіднику  «Києво-Печерська Лавра» та Палацу дітей та юнацтва Печерського району міста Києва діти мали змогу відпочивати як на території закладів, так і на свіжому повітрі, відвідували музеї та  цікаві екскурсії.

Упродовж роботи літньої відпочинкової програми для дітей було організовано здорове харчування завдяки громадській організації «Дівчата».