Головна > Без рубрики > День незабутніх емоцій

День незабутніх емоцій

07 грудня 2023 року виявився днем не тільки тепла та творчості, але й незабутніх емоцій для сімей Печерського району, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Спеціалісти Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб спільно з організаторами Відділу культури Печерської районної державної адміністрації, з Бібліотека “Книголюб” (вул. Генерала Алмазова,14) та з майстром-гончаром Києм з авторської творчої майстерні кераміки «Квітка» instagram.com/kvitka_keramika організували захоплюючий майстер-клас з гончарства, який став особливою подією для всіх учасників.

Діти не тільки вчилися ліпленню з глини, вони поринули в атмосферу позитиву та взаєморозуміння, де кожен учасник відчував радість та задоволення від творчого процесу. Майстер-клас дав можливість учасникам розвивати свої творчі здібності та виражати власну унікальність через створення глиняних творів.

По завершенню майстер-класу завідуючий бібліотеки “Книголюб” Іван Карпенко вручив дітям подарунки, додаючи до цього святкового настрою ще більше радості. Ці миті підкреслили не лише творчий успіх, але й підтвердили підтримку та турботу про кожного учасника.