Головна > Без рубрики > Обмін досвідом зі студентами кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ ім. Тараса Шевченка

Обмін досвідом зі студентами кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ ім. Тараса Шевченка

Студентство далі навчається , і молодим фахівцям, майбутнім соціальним реабілітологам, студентам кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ ім. Тараса Шевченка, стало цікаво в рамках їх практики поспілкуватися з фахівцем із соціальної роботи Деснянського районного в місті Києві центру соціальних служб та тренером організації “Світ без залежності” (МИР БЕЗ ЗАВИСИМОСТИ) Тарасом Беєм. Спілкування відбувалося на платформі ZOOM у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Фахівець з радістю поділився зі студентами інформацією щодо роботи та реабілітації людей з адикцією, особливостями процесу, специфіки побудови контакту.

Повернення людини до життя в громаді, створення безпечного та підтримуючого середовища є важливою складовою ефективної реабілітації. Майбутні спеціалісти з цікавістю слухали інформацію, для них це дорогоцінний досвід практичної роботи, і можливо вибору майбутнього напрямку роботи.

В разі виникнення потреби у консультації щодо соціально-психологічної реабілітації осіб які вживають психоактивні речовини просимо звертатися до Деснянського районного в місті Києві центру соціальних служб:

тел. (044) 530-50-59, сторінка у Фейсбук:

https://www.facebook.com/desnsoccentre , група https://www.facebook.com/groups/desnsoccentre