Головна > Новини > Шкільні костюми для дітей з сімей, отримувачів соціальних послуг, для комфортного навчання

Шкільні костюми для дітей з сімей, отримувачів соціальних послуг, для комфортного навчання

Шкільний рік починається з нових можливостей та викликів, і для деяких дітей це особливий період, коли комфортна атмосфера навчання великою мірою залежить від зручного та належного одягу.

Сьогодні діти з сімей отримувачів послуг Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб отримали особливий подарунок – шкільні костюми, які дозволять їм розпочати новий навчальний рік з впевненістю та радістю. Кожний піджак, штани, спідничка та сорочка були підібрані точно по розміру для кожного хлопчика та дівчинки. Підібрані із турботою, вони стали не просто одягом, а символом підтримки та уваги до дітей.

Така велика душевна допомога стала можливою завдяки магазину дитячого одягу BarryCat, який допоміг дітям підготуватися до школи. Їхні дії є яскравим прикладом того, як бізнес може сприяти розвитку дітей та підтримувати їх.

Від імені всіх дітей, які отримали ці чудові шкільні костюми, та їх батьків ми висловлюємо щиру подяку магазину дитячого одягу BarryCat за їхню доброту та небайдужість. Нехай ця підтримка стане додатковим джерелом натхнення та енергії для відкриття нових знань і можливостей у навчанні.