Головна > Новини > Члени журі розпочали свою роботу!

Члени журі розпочали свою роботу!

    Оцінювання робіт журі розпочали з одного з найбільших напрямів Фестивалю творчості –  «Прикладне мистецтво», що налічує у цьому році 532 роботи. Живопис, графіка, аплікація, природні матеріали, ліплення як завжди стали фаворитами у прикладному напрямі.

    Журі потрібно було багато наполегливості та витримки, щоб уважно оцінити таку кількість робіт. А деякі витвори викликали дуже гарячі дискусії митців. Ми цінуємо кожного учасника, вдячні за час та натхнення, які були віддані кожній роботі, і розуміємо відповідальність перед кожним.

   У проведені оцінювання наразі нас підтримали наші добрі вірні партнери. У тісній співпраці з Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів досвідчені викладачі мистецької школи занурилися у світ творчості учасників Фестивалю «Повіримо у себе».

    Як і зазвичай членів журі приємно дивували витвори учасників фестивалю, вони гідно оцінили їх старання та творчу наполегливість, а саме головне вміння не втрачати віру у себе!

   Висловлюємо вдячність Київському палацу дітей та юнацтва за гостинність, теплу атмосферу та якісну технічну підтримку. І тривога не стала нам на заваді, адже завершували в укритті з доступними сервісами.

   Адже попри все на фестивалі перемагає віра у творчість, розвиток та світ без обмежень!