Головна > Новини > Підведено результати конкурсу «Кращий лайфхак соціальної роботи м. Києва»-2020

Підведено результати конкурсу «Кращий лайфхак соціальної роботи м. Києва»-2020

За доброю традиціє наприкінці року оголошено результати загальноміського конкурсу «Кращий лайфхак соціальної роботи м. Києва»-2020». У фіналі конкурсу взяли участь 6 працівників мережі ЦСССДМ м. Києва та партнерських організацій, які представили 7 лайфхаків.
Спеціалісти соціальної сфери отримали визнання та перемогу у номінаціях: Лиса Людмила, фахівець із соціальної роботи Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (переможець номінації «Комфорт для клієнта»); Сенько Наталія, фахівець із соціальної роботи Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (переможець номінації «Створення інформаційних матеріалів соціального спрямування»); Волочай Галина, соціальний педагог Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району (переможець номінації «Новинки реабілітації»); Клименко Ірина Олександрівна, фахівець із соціальної роботи Оболонського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (переможець номінації «Лайфхак по роботі з опікунськими сім’ями»); Терлецька Наталія, асистент вчителя, керівник гуртка школи І-ІІІ ступенів №275 імені Володимира Кравчука Деснянського району м. Києва (переможець номінації «Комфорт колег»). Цікавим та яскравим став лайфхак у номінації «Новиники реабілітації» щодо використання «Казкотерапії без обладнання» Подєнєжного Романа, вчителя – реабілітолога Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району. А абсолютним переможцем конкурсу стала Терлецька Наталія. Вітаємо колег!
Конкурс є результатом спільних зусиль професіоналів своєї справи, представників різних галузей як соціальної сфери. Висловлюємо вдячність майстрам соціальної роботи, які долучились до підготовки лайфхаків: Крисову Леоніду, Горчинському Руслану, Параскєвій Тетяні, Дружченко Тетяні, Ніколаеву Леоніду. Лауреати конкурсу отримали призи та неоціненний досвід створення лайфхаків, який будуть творчо використовувати у соціальній роботі.

Впроваджуємо лайфхаки у соціальну роботу!Відзнаки отримали як учасники конкурсу, так у майстри-координатори.Абсолютний переможець конкурсу Терлецька НаталіяПід час нагородження.