Головна > Новини > Закриття фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю “Барви надії”

Закриття фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю “Барви надії”

20 листопада 2020 року у Печерському районі відбулося закриття фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю “Барви надії”

Урочиста церемонія проходила у клубі за місцем проживання «Молоді серця» з дотриманням карантинних обмежень.

Оголошення переможців проводила директор Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Янчук, яка  повідомила, що переможцями стали всі учасники та відзначила високий рівень майстерності творчих робіт та виступів.

Почесним гостем фестивалю стала керівник програм та проєктів громадської організації «Інтегрум» Наталія Крицька, яка вручила подарунки учасникам фестивалю та презентувала смачний торт «Барви надії», який розрізали на порції та вручили присутнім на заході дітям.

Ще одним сюрпризом на заході були солодкі подарунки та циркове шоу, які надала громадська організація «Театраліум-ЮА».

Висловлюємо подяку за щорічну допомогу в проведенні фестивалю та наданні подарунків для учасників – товариству «Ферреро Україна», торговій марці  «Київський пряник», компанії  «Камелія-К»,  громадській організації «Інтегрум», ТОВ «Райдуга Трейд»,  громадській організації «Театраліум-ЮА».

Нагадаємо, фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «БАРВИ НАДІЇ» тривав з 13 по 20 листопада і проводився у онлайн форматі. Усі роботи та виступи учасників фестивалю розміщені на сторінці Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у фейсбук.

«Барви Надії» – це традиційний та однин із найбільш масових заходів для дітей та молоді з інвалідністю, який проводиться до Міжнародного дня інвалідів (03 грудня).

Головною метою проведення фестивалю є соціальна адаптація та інтеграція в суспільство дітей та молоді з інвалідністю.

Учасники фестивалю: діти та молодь віком від 4 до 35 років, який проживають у Печерському районі міста Києва.

Залишити відповідь