Головна > Новини > На хвилі часу

На хвилі часу

Життя в ХХІ ст. є досить динамічним, тому знань, якими ми володіємо сьогодні, завтра вже недостатньо. Така тенденція зумовила стрімкий розвиток концепції «Lifelong learning» («Навчання протягом усього життя»). Сучасна успішна людина повинна йти «в ногу з часом», а це ґрунтується на постійній роботі над собою та власним розвитком. А соціальний працівник і  тим більше.

       7 та 8 червня на базі КМЦ для працівників територіальних центрів столиці відбулися семінари на тему: «Оцінка та оцінювання потреб осіб/сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах». В ході навчання  соціальні працівники столиці від своїх колег із мережі Центрів соціальних служб дізнавалися про особливості законодавства, форм обліку соціальної роботи з сім’ями у СЖО, розглядали кейси.

    Обмін досвідом, формування спільного інформаційного поля,  в якому працюють соціальні працівники різних структур сприятиме  підвищенню професійної компетентності надавачів соціальних послуг та покращенню якості послуг територіальній громаді столиці.

    Дякуємо Департаменту соціальної політики КМДА  та Руслану Світлому за створення можливостей для розвитку фахівців соціальної сфери столиці!

Учасники семінару-представники територіальних центрів столиціСвідоцтва учасників семінаруПід час вручення свідоцтв заступником директора Савченко О.М.Заняття вели досвідчені тренери КМЦ