Головна > Новини > Кіноклуб #Більшеніжфільм для підлітків

Кіноклуб #Більшеніжфільм для підлітків

На базі Київського міського центру  в 2024 році продовжуються  зустрічі для підлітків, які виховуються у сімейних формах виховання – прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, опікунських родинах, сім’ях усиновителів. Доброю традицією стали зустрічі із психологом КМЦСС у форматі кіноклубу «#Більшеніжфільм».

Такі зустрічі-унікальна можливість у теплій, майже домашній атмосфері, подивитися фільм, обговорити важливі для підлітків питання, поласувати власноруч виготовленими смаколиками. Вхід на зустрічі вільний, для участі треба зареєструватися, отже, чекайте подальших анонсів та заповнюйте форму реєстрації.

А ми нагадуємо, що Київський міський центр проводить консультації та навчання кандидатів у сімейні форми виховання. Звертайтеся: 456-13-24 або в районні центри соціальних служб столиці.

Наразі у м. Києві потребують влаштування у сімейні форми виховання  166 дітей, з них: діти старшого підліткового віку, діти з інвалідністю, малі сімейні групи (братики – сестрички по 2 чи по 3 дітей).

Більше інформації на сторінці «Психологи Київського міського центру соціальних служб» у ФБ.

Під час перегляду
Заходьте на сторінку «Психологи Київського міського центру»