Головна > Новини > Командний дух-запорука успіху!

Командний дух-запорука успіху!

«Грунтовно, корисно, цікаво»- такими були відгуки фахівців мережі Центрів соціальних служб столиці наприкінці завершення другої частини тренінгу для тренерів: «Технології роботи з батьками», що відбувся  25 та 26 березня на базі Київського міського центру соціальних служб.

    Захід  проходив у співпраці з нашими партнерами -ГО «Українська мережа ЗА ПРАВА ДИТИНИ» та ГО «Соціальна Сінергія». Ведучим виступив Леонід Ніколаєв, к. психол. н., доцент кафедри психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, засновник Міжнародної школи тренінгу і супервізії «TrainingBOX», коуч, член Європейської федерації коучингу (ECF).

Під час тренінгу для тренерів у Київському міському центрі соціальних служб

    Під час зустрічі фахівці представили свої знання щодо створення та проведення тренінгів та мали змогу продемонструвати колегам отриманні навички. За результатами навчання учасники створили власні програми, які згодом реалізовуватимуть у столиці, працюючи з отримувачами послуг, в першу чергу з батьками, які займаються у «Школі батьківства», що  відкрита працюють у 9 районах  м. Києва і спрямовані на підвищення батьківського потенціалу та профілактику соціального сирітства. 

   Тепла дружня атмосфера, яка склалася на тренінгу, дала потужне відчуття команди, команди однодумців, команди професіоналів якими є працівники мережі Центрів соціальних служб столиці. 

Леонід Ніколаєв, ведучий тренінгу

    Захід відбувся в рамках проєкту #CПІЛЬНОСоціальніПослуги, що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).