Головна > Новини > “Кожній дитині потрібна родина”

“Кожній дитині потрібна родина”

12 липня у Михайлівському золотоверхому соборі відбудеться дискусійна панель за участі представників Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, дипкорпусу, громадських організацій щодо проблеми дітей з числа сиріт та обставин, з якими вони стикаються – порушенням прав дитини, насиллям. Працівники КМЦСССДМ долучаться до спілкування та проведення фотовиставки “Кожній дитині потрібна родина” Центру публічної комунікації та інформації КМДА. Під час зустрічі фахівці торкнуться питання створення сімейних форм виховання дітей, які реалізуютьсяв Україні.

Хедлайнером заходу стане показ фільму Леоніда Канфера і Юлії Козиряцької “А що таке любов?”. Фільм про інтернати та дитячі будинки України має на меті привернути увагу суспільства до проблеми дітей з числа сиріт. У фільмі йде мова про кілька дитячих будинків, чиї вихованці постраждали від насилля. Фільм знімався при підтримці омбудсмена із захисту прав дітей Миколи Кулеби.

“Фільм про те, що таке сім’я і що таке любов. Любов дає відчуття безпеки. Якщо любові немає, відчуття безпеки дає страх – коли тебе бояться. Але страх не може замінити любов…” (Леонід Канфер).

Зустріч розпочне Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній.

Організатори заходу ГО «Eleos-Ukraine» та «Соціальне служіння Української Православної Церкви – ПЦУ».

Розклад зустрічі:

20.00-20.15 – очікування прибуття гостей, неформальне спілкування

20.15-20.45 – виступ хору “Київ”

20.45-21.00 – презентація фільму режисером

21.00-22.40 – показ фільму, дискусія

Вхід вільний.