Головна > Новини > Ділимось досвідом! Зміцнюємо один одного!

Ділимось досвідом! Зміцнюємо один одного!

Нещодавно працівники Київського міського центру соціальних служб взяли участь у навчанні «Виживання в міських умовах у випадку воєнних дій, надзвичайних ситуацій техногенного чи природного походження, самооборона» за матеріалами ВГО “Українська жіноча варта”, яке організував Центр стресостійкості м. Києва.

    Вважаючи своїм обов’язком поділитися корисною інформацією з колегами, сьогодні, 16 квітня, фахівці провели навчання для працівників Київського міського центру соціальних служб. Мова йшла як про психологічні зміни у сприйнятті травмуючих та стресових подій, такі і про практичні поради щодо організації побуту у критичній ситуації. Найважливіше, на що спирались спеціалісти, що основа всього-образ мислення пересічного мешканця спрямований на виживання  за принципом «тут і зараз».

     Отже, озброюємось знаннями та озброюємо інших! Вдячні Центру стресостійкості м. Києва, який на регулярній основі надає можливість фахівцям КМЦ долучатись до цікавих заходів, за можливість відповідати вимогам часу та бути на хвилі актуальної інформації!

Олена Савченко ділиться досвідом
Під час зустрічі з колективом  КМЦСС