Головна > Новини > Відкриваємо нові можливості для реалізації відпочинкових програм

Відкриваємо нові можливості для реалізації відпочинкових програм

Нещодавно відбулась робоча зустріч керівного складу та співробітників Київського міського центру соціальних служб з представниками БО «Карітас-Київ». Під час зустрічі обговорювались питання покращення надання соціальних послуг у м. Києві та визначення нових напрямів співпраці.

Скоренко Лариса  на порозі кімнати натхнення

    Фахівці КМЦСС ознайомились з новим соціальним центром, що відкритий при БО «Карітас-Київ». Це простір для підтримки громади м. Києва, зокрема для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, ВПО, Захисників та захисниць України, сімей, які виховують дітей з інвалідністю та осіб похилого віку.

   Представників Київського міського центру приємно здивувало і зацікавило, що кімнати для групової і психологічної роботи з отримувачами названі кімнатами добра, миру, радості, щастя, натхнення, що сприяє створенню особливої атмосфери у новому закладі.

    Звертали увагу на ще один важливий напрям взаємодії. В умовах сьогодення питання організації відпочинку дітей у місті Києві є одним із головних, адже кількість сімей з дітьми, які потребують підтримки, зростає. Важливим завданням фахівців є залучення дітей до змістовного дозвілля в безпечному середовищі.

   А у співпраці ми зможемо більше, об’єднав зусилля для реалізації відпочинкових програм для дітей у м. Києві влітку 2024 року.

Під час зустрічі представники Київського міського центру та БО «Карітас-Київ»