Головна > Без рубрики > Акція «Допомога в рюкзачок» для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Акція «Допомога в рюкзачок» для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

20 серпня 2020 року Печерським районним у м. Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією «Інтегрум» проведено акцію «Допомога в рюкзачок» для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На заході була присутня заступник директора-начальник відділу соціальної роботи Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніна Довгуша, яка зазначила, що робота центру спрямована на допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, родини запрошуються на різноманітні екскурсії, вистави, отримують подарунки.

Розпочалася акція з «Наукового шоу», під час якого професорка проводила цікаві експерименти з рідким азотом і вогнем, розповідаючи дітям про закони фізики, хімії та природи та залучаючи їх до участі в експериментах. Юні глядачі повністю поринули в атмосферу наукового свята та змогли приготували кріоморозиво, яким із задоволенням поласували.

Потім  діти отримали шкільні рюкзаки з канцелярськими наборами для навчання та творчості. На заході були присутні журналісти ТРК «Київ», з якими батьки  та діти поділилися враженнями щодо свята та отриманих подарунків.