Головна > Новини > #ПротиДій_торгівлі_людьми

#ПротиДій_торгівлі_людьми

З нагоди Європейського дня протидії торгівлі людьми на Контрактовій площі, відбувся загальноміський інформаційно-просвітницький захід.

   Київський міський центр соціальних служб  17 жовтня активно долучився до організованого Службою у справах дітей та сім’ї КМДА заходу.

   Фахівці центру розмістили локації із інформаційно-просвітницькими матеріалами щодо запобігання та протидії торгівлі людьми та надавали інформаційно – консультативну допомогу небайдужим громадянам.

    Під час акції працювала локація психологічної підтримки «Ти як?», де кожен бажаючий міг отримати консультацію щодо покращення психоемоційного стану та за допомогою балансирів врівноважитись від бурхливих подій.

   Ці локації стали активними майданчиками квесту для студентської молоді. Під час заходу хлопці та дівчата за допомогою ігрової методики «Валізка безпеки» опановували правила безпеки щодо працевлаштування та безпечних поїздок закордон. Все це сприяло підвищенню резильєнтності.

    В рамках заходу навколо Контрактової площі відбулась хода мовчазної колони, яку започаткувала 10 років тому кампанія А21.

   Кожен крок є свідомий та вкрай важливий! Стань обізнаним – будь захищеним та захисти інших!

Поширюй інформацію:

Розкажіть про проблему торгівлі людьми своїм друзям, родичам і колегам. Чим більше людей обізнані про цю проблему, тим ефективніше ми зможемо протистояти їй.

Будь пильним:

Якщо ви підозрюєте, що хтось може постраждати, не соромтеся звертатися до правоохоронних органів або до спеціалізованих організацій.

Разом ми можемо зробити світ безпечнішим для всіх!

Корисні ресурси:

Гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми: 1547

Гаряча лінія Національної поліції України: 102

Служба у справах дітей та сімʼї: 044 484 05 25

Київський міський центр соціальних служб 044 458 27 67

#ПротиДій_торгівлі_людьми