Головна > Новини > Двотижневий відпочинок, організований Печерським районним у місті Києві центром соціальних служб, став справжньою пригодою для 27 дітей

Двотижневий відпочинок, організований Печерським районним у місті Києві центром соціальних служб, став справжньою пригодою для 27 дітей

04 серпня в Національному заповіднику «Києво-Печерська Лавра» яскраво та весело відбулося урочисте закриття Літньої програми організованого дозвілля для дітей з сімей, які є отримувачами послуг Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб.

 Двотижневий відпочинок, організований Печерським районним у місті Києві центром соціальних служб, став справжньою пригодою для 27 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують  особливої підтримки.

Із успішним завершенням Програми дітлахів привітав заступник голови Печерської районної  в місті Києві державної адміністрації Руслан ТРУНОВ. Він вручив подяки та висловив слова вдячності всім, хто долучився до організації та проведення чудового літнього відпочинку для дітей – Національному заповіднику  «Києво-Печерська Лавра» та Палацу дітей та юнацтва Печерського району міста Києва за теплий прийом на території своїх закладів; Печерській районній організації Товариства Червоного Хреста України, Сектору ювенальної превенції Печерського управління поліції ГУНП  у  м. Києві; Управлінню патрульної поліції в місті Києві; Громадським організаціям: «Дівчата», «Київ –ДОДЖО», «Інтегрум» «Театраліум- ЮА», керівництву, фахівцям із соціальної роботи та психологам Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб.

Для  гостей свята діти підготували концертну програму – танці, співи, декламування віршів. Яскравою несподіванкою став флешмоб «Ластівки», який діти самостійно приготували і який став втіленням усіх творчих задумів учасників літньої програми.

На завершення заходу директор Печерського районного у місті  Києві центру соціальних служб Олена Янчук дітлахам вручила на добру згадку грамоти та подарунки.

ІІ зміна Літньої програми завершилася весело та незабутньо, залишивши у серцях дітей найтепліші спогади.