Головна > Новини > У Києві для сімей учасників АТО/ООС відбувся святковий кінопоказ

У Києві для сімей учасників АТО/ООС відбувся святковий кінопоказ

Кінофільм «Мій дідусь-Дід Мороз»- новорічна історія про хлопчика, який не просто вірить у дива, а створює їх сам. Саме цю кінострічку переглянули  18 та 19 грудня у кінотеатрі «Київська Русь» та  ще 5 кінотеатрах мережі «Київкінофільм».  1000 дітей у супроводі батьків з числа сімей учасників АТО/ООС, які є клієнтами мережі Центрів соціальних служб столиці. Також під час святкового соціокультурного адаптаційного заходу діти отримали солодкі подарунки та поринули у цікаву інтерактивну ігрову програму від волонтерів-помічників Св. Миколая. Серед помічників, які подарували дітям свої посмішки та створили гарний настрій, волонтери мережі Центрів соціальних служб м. Києва, лідери громадських скаутських організацій.

    Організаторами заходу за доброю традицією виступили Київський міський центр соціальних служб за сприяння Департаменту соціальної політики КМДА, Служби у справах дітей та сім’ї КМДА та підтримки ТОВ «Юкрейніан Фільм Дистриб’юшн».

       Організація проведення змістовного сімейного дозвілля – одна зі складових частин комплексної системної допомоги в процесі соціальної адаптації та реабілітації для учасників АТО та їхніх родин. Адаптаційні заходи, як частина реабілітаційного процесу, допомагають родинам учасників АТО пережити травмуючи події, подолати кризи в сімейних стосунках, відновити повноцінне спілкування. 

     Нагадуємо, Київський міський центр соціальних служб протягом багатьох років реалізує захід: «Забезпечення надання комплексної соціально-психологічної допомоги киянам, які брали безпосередню участь в АТО, забезпеченні її проведення, учасникам відсічі збройної агресії РФ, бійцям-добровольцям, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали безпосередню участь в АТО, забезпеченні її проведення, учасників відсічі збройної агресії РФ, бійців — добровольців» в рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам». Учасники АТО та члени їх сімей отримають юридичну і психологічну допомогу, послуги соціального супроводу та представництва інтересів.

Помічники Св. Миколая створювали яскравий настрійДіти отримали солодкі подарунки