Головна > Новини > Старт конкурсу “Кращий соціальний промоутер серед студентської молоді м. Києва”

Старт конкурсу “Кращий соціальний промоутер серед студентської молоді м. Києва”

20 квітня стартував конкурс “Кращий соціальний промоутер серед студентської молоді м. Києва”, в якому виявили бажання взяти студенти з 11 ЗВО столиці. Конкурс є інструментом поширення соціально-важливої інформації та каналом надання корисної та правдивої інформації щодо основних соціальних викликів, які стоять перед молодими людьми столиці України.

Вже відбулася перша онлайн зустріч членів Організаційного комітету з учасниками, сьогодні з нетерпінням очікуємо на другу.

«Я вирішила взяти участь у конкурсі, щоб мати змогу розповісти щось корисне своїм одноліткам, привернути увагу людей до соціальних проблем, які нікуди не зникли з появою вірусу; прагну, щоб читаючи мої пости, підлітки могли винести щось для себе. Я хочу робити це цікаво, сучасно, щоб це сприймалося легше. Також, хочу переконати всіх, що професія соціального працівника – вона необхідна, вона цікава та актуальна. На соціальних працівниках тримається наше суспільство» – зауважує учасниця конкурсу Дарина з Університету «Україна».

Раді та пишаємось, що до конкурсу залучилось так багато активних, небайдужих та креативних молодих людей! Попереду багато цікавої роботи!

Учасники конкурсу з числа студентівЧлен оргкомітету Цісар ІринаПід час зустрічі з конкурсантамБазові інформаційні носії конкурсу