Головна > Новини > «Спікерами не народжуються!»

«Спікерами не народжуються!»

«Спікерами не народжуються! Але приділивши трохи часу та доклавши зусиль можна легко опанувати цю корисну навичку» – саме такий меседж звучав під час зустрічі, що відбулася 17 червня на базі КМЦ. Семінар для учасників та членів організаційного комітету професійного конкурсу «Кращий лайфхак соціальної роботи м. Києва».

Учасники зустрічі отримали корисні поради, що потрібно пам’ятати під час самого виступу, аби він був успішним, що потрібно зробити до виступу, як його готувати та налаштовуватись. В ході спілкування учасники дізналися на прикладах про характерні помилки під час проведення презентації, а також як піднімати власну впевненість, як підготувати речовий апарат, як готувати слайди, створити дружню атмосферу виступу та перестати хвилюватись та багато інших професійних «секретів».

Отримані знання стануть у нагоді фахівцям із соціальної роботи не тільки під час фінальної презентації лайфхаку під час конкурсу, але й будуть корисні при інших виступах, спілкуванні з колегами та клієнтами у подальшій роботі.

знайомство «у реалі» проходило у креативній форміучасники дізнавались про особливості створення презентацій, виступу перед аудиторіюв ході роботидружня команда учасників та оргкомітету конкурсу