Головна > Новини > Різдвяний благодійний ярмарок творчих робіт «Мрії здійснюються»

Різдвяний благодійний ярмарок творчих робіт «Мрії здійснюються»

       Різдвяний благодійний ярмарок творчих робіт «Мрії здійснюються» учасників 30-го ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе». Запрошуємо відвідати виставку-ярмарок, який діятиме з 16 грудня 2021 року по 14 січня 2022 року у Муніципальній галереї мистецтв Деснянського району м. Києва (вул. Т. Драйзера, 6).

     Мета збору благодійних пожертв: створення умов для творчого самовираження дітей та молодих людей з інвалідністю з числа сімей у складних життєвих обставинах, які потребують ресурсної підтримки. Кошти будуть спрямовані на організацію проведення творчих студій, майстер-класів для дітей та молоді, які бажають взяти участь у фестивалі «Повіримо в себе»-2022.

     Збір коштів здійснює громадська молодіжна організація «Всеукраїнський молодіжний ініціативний центр», що є партнером Київського міського центру соціальних служб у реалізації спільних поєктів.

    Роботи, які представлені на ярмарці і їх благодійну вартість можна переглянути на сторінці у Фейсбук: http://surl.li/ayzdp.

     Для участі у благодійній ярмарці та придбання робіт звертайтеся за телефоном: 067 -597-12-25. На зібрані кошти планується закупівля полотен, фарб, рамок та іншого приладдя для оформлення творчих робіт на фестиваль-конкурс-2022.

       Завдяки спільним зусиллям ми зможемо дати можливість дітям та молоді з інвалідністю повірити у себе та віднайти сили до нових досягнень!