Головна > Новини > Разом проти насильства!

Разом проти насильства!

“ЖІНКИ ВИМАГАЮТЬ БЕЗПЕКИ!”-
Під таким гаслом 25 листопада МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» провела акцію, присвячену початку 16 дням активізму проти гендерно зумовленого насильства.
Кожен бажаючий зміг долучитися до підтримки жінок та дітей, що постраждали від домашнього та гендерно зумовленого насильства. У парку Шевченка працювала фотозона #жінкивимагаютьбезпеки, де кожен міг зробити фото для соцмереж у підтримку всесвітньої акції або перерахувати кошти на благодійну допомогу, використавши цифровий код на фотозоні.
Під час брифінгу Валерій Танцюра, начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА зазначив: “Проблема домашнього насильства існує і не треба її замовчувати; потрібно вчасно звертатись до соціальних працівників за допомогою” та наголосив на спільній роботі державних і громадських організацій у напрямі протидії насиллю. Ярослава Колобова, директор КМЦСССДМ звернула увагу на послуги, які надають районні центри соціальних служб сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, в контексті проблеми насильства.
Під час акції особлива увага була приділена підтримці діяльності “Центру допомоги дівчатам та молодим жінкам в складних життєвих обставинах”- спільного проекту КМЦСССДМ та “Української фундації громадського здоров’я”.

Під час акції
Під час акції
Робота фотозони #жінки_вимагають_безпеки
Робота фотозони #жінкивимагаютьбезпеки