Головна > Новини > Підвищуємо майстерність психологів мережі!

Підвищуємо майстерність психологів мережі!

«Професійність та автентичність психолога потребує постійного апгрейду!». Саме тому з 19 по 21жовтня КМЦСССДМ спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики організував проведення курсів підвищення кваліфікації психологів мережі ЦСССДМ м. Києва.
Ділимося враженнями та відгуками учасників про навчання:
«Зростали, накопичували, мали нагоду відпочити в кругу однодумців-колег, обмінятись досвідом, «фішечками» до нових звершень в професії!
Гумор, щирість та відвертість подарували атмосферу невимушеності та ресурсності!
Наявність диплома психолога не робить фахівця автоматично досвідченим, професійно стійким! Опрацювання себе через особисту та групову терапії, супервізії складних випадків, накопичення знань, навичок, підвищує рівень обізнаності та конгруентності. Не останню роль відіграє профілактика вигоряння особистості психолога. Адже, тіло та особистість є ефективним інструментом в консультуванні та терапії клієнтів!
Радіємо можливості та особливостям роботи психолога в тому, що в професії немає кордонів та обмежень для зростання. Зростати можна все життя!
Попереду нас чекають нові зустрічі, знання та відпочинок! Адже, турбота про себе дають змогу вберегти ресурс та надавати опору клієнтам!»
(За матеріалами Амірової Євгенії).