Головна > Новини > Протидій торгівлі людьми!

Протидій торгівлі людьми!

За оцінками МОМ з 1991 року від торгівлі людьми в Україні постраждало понад 230 тис. осіб.

З нагоди міжнародного дня боротьби за скасування рабства, 2 грудня, напередодні Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виступив ініціатором проведення робочої зустрічі з представниками державних  та недержавних структур щодо злагодженої взаємодії при веденні випадку постраждалих осіб від торгівлі людьми. У заході взяли участь фахівці із соціальної роботи мережі ЦСССДМ, представники Служби у справах дітей та сім’ї міського та районного рівнів, а також представники громадських організацій: ГО “А 21”,  Міжнародної організації з міграції,  БФ “Карітас-Київ”.

Громадські організації провели презентацію своєї діяльності з питань протидії торгівлі людьми. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання, які виникають при веденні випадку постраждалих осіб від торгівлі людьми, а також обговорено механізм взаємодії та перенаправлення між ЦСССДМ, ССДС та громадськими організаціями.

Нормативно-правова база щодо запобігання та протидії торгівлі людьмиОсновні складові національного механізму взаємодіїРоль центрів соціальних служб у порядку взаємодіїДопомога особі, яка постраждала від торгівлі людьми