Головна > Новини > Приєднуйся!14 жовтня патріотичний велопробіг, присвячений Дню захисника України

Приєднуйся!14 жовтня патріотичний велопробіг, присвячений Дню захисника України

Шановні наші друзі, клієнти та партнери!

Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у патріотичному велопробігу, присвяченому Дню захисника України, Дню Козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та просто державному вихідному дню!

Початок акції 14 жовтня 2020 року на Михайлівській площі о 9 годині (старт о 10:00), кінець маршруту – Державний Прапор України, де на фініші тебе чекає розважальна програма від Київської міської державної адміністрації біля Музею історії України у Другій Світовій війні.

Організаторами заходу виступили ГО “Центр гуманітарних місій” спільно з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримкою КМДА.

Велопробіг пройде з урахуванням усіх правил безпеки в умовах карантину та з офіційними дозволами державної влади, підтримкою КМДА та медіапідтримкою. Реєстрація учасників за посиланням https://forms.gle/L5En6dmXAJGaActs7.

Захід поза політикою! Прийняти участь може кожен велолюбитель зі своїм велосипедом! Приєднуйся сам та бери з собою друзів! Давайте зробимо цей день дійсно спортивним, урочистим та пам’ятним!

Більше на сторінці:https://www.facebook.com/events/1034999463580186

Чекаємо!