Головна > Новини > Поліцейські розповіли дітям про важливі правила безпеки на вулиці

Поліцейські розповіли дітям про важливі правила безпеки на вулиці

До учасників Літньої програми завітала Патрульна поліція. Вони приїхали на патрульному автомобілі, щоб провести цікаву та корисну бесіду для дітей.

🔻Поліцейські розповідали про важливі правила дорожнього руху, які повинні дотримуватися пішоходи, щоб убезпечити себе на дорогах. Вони перевірили знання дітей про правила переходу вулиць, як користуватися пішохідними переходами та світлофорами. Особливу увагу поліцейські звернули на те, як поводитися біля транспортних засобів. Вони розповіли, як треба вести себе поруч з автомобілями, автобусами та велосипедами, а також чому не можна бігати на дорозі та нагадали про необхідність завжди дотримуватися правил безпеки.

🆕 Дітям було корисно поновити свої знання та дізнатися нового про правила поведінки під час комендантської години, та випадки, коли можна перебувати на вулиці під час комендантської години, а також про правила поводження з невідомими предметами та мінну безпеку. Окремої уваги також заслуговує демонстрація поліцейськими, як саме працює їхня служба, якими законами та спеціальними засобами вона керується та як вони допомагають зберегти життя та здоров’я учасників дорожнього руху.

Ця просвітницька бесіда була цікавою та пізнавальною для дітей. Вони не тільки дізналися багато нового про безпеку на дорогах, а й мали можливість побачити на практиці, як функціонують патрульні поліцейські та як вони допомагають зберегти життя та здоров’я учасників дорожнього руху.Такі зустрічі з поліцейськими надають дітям важливі знання та навички, які допоможуть їм стати відповідальними та безпечними учасниками дорожнього руху.