Головна > Новини > Обличчя соціальної служби м. Києва: Цісар Ірина

Обличчя соціальної служби м. Києва: Цісар Ірина

Яскравою та неповторною перлиною в намисті соціальних працівників столиці є Цісар Ірина Василівна – соціальний працівник Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, тренер, Майстер соціальної роботи. В соціальній сфері працює більше 20 років.

Адепт здорового способу життя. Провідний консультант з питань здорового способу життя, профілактики негативних звичок в молодіжному середовищі.

Колеги із захватом називають її «наша королева фіточаю» та кажуть: «Ірина відкрита до спілкування, попри негаразди привітна та гостинна. Вона завжди у пошуку нового, а її ентузіазм захоплює». Ірина Василівна любить туристичні походи; протягом всього життя підтримує дитячий та юнацький громадський рух.

Ірина ініціювала створення контенту для інформаційної платформи «Центр соціальних служб» kyiv_social_informs в Інстаграмі для педагогів, психологів, соціальних педагогів ЗНЗ, закладів ПТО, студентів та батьків, де публікує пости, надає необхідні матеріали щодо проведення роботи з формування здорового способу життя (ФЗСЖ) та профілактики негативних звичок. Звертайтеся за телефоном 458-27-67 або 0503585132.

Дякуємо Вам, Ірино, за Вашу працю. Цінуємо та поважаємо Вас!

Команда професіоналів працює для вас!

#ДякуємоСоцпрацівникам – справжнім Героям!

«Соціальний працівник КМЦСССДМ Цісар Ірина»
«Соціальний працівник КМЦСССДМ Цісар Ірина»