Головна > Новини > Обличчя соціальної служби м. Києва: Устінова Тетяна

Обличчя соціальної служби м. Києва: Устінова Тетяна

В рамках нової власної рубрики #ДякуємоСоцпрацівникам – справжнім Героям продовжуємо знайомство із соціальними працівниками столиці. Отже, Устінова Тетяна Володимирівна – психолог Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; консультант гарячих ліній з питань насильства; амбасадор фонду онкохворих дітей «Краб», кандидат в Майстри соціально роботи.

Колеги про неї кажуть: «Тетяна- ентузіаст своєї справи. Людина з великої літери. Вона має золоте серце, яке без остатку віддає людям».

В соціальній сфері працює більше 20 років. Вона стояла у витоків створення системи соціальних служб м. Києва, розвиваючи різні напрями соціальної роботи. Зараз у КМЦСССДМ надає підтримку для ветеранів, волонтерів АТО/ООС та членів їх сімей; опікується проектом «ТУРБОТА HUB (вільний простір в Михайлівському Золотоверхому)»; працює за програмою “Турбота. Назустріч киянам”; надає психологічні консультації 068-125-94-12044-458-27-68

У спілкуванні Тетяна проста та щира; з дитинства вболіває за футбольний клуб «Динамо»; любить туристичні походи; протягом всього життя підтримує дитячі та юнацькі громадські організації.

«Психолог КМЦСССДМ Устінова Тетяна»
«Психолог КМЦСССДМ Устінова Тетяна»