Головна > Новини > “На хвилі майстерності!”

“На хвилі майстерності!”

“Інформативно, корисно, майстерно”-саме такі відгуки після проведення майстер – класу на тему: “Особливості роботи з підлітками з порушеннями розумового розвитку”, який проводила Міненко Анна Вікторівна, практичний психолог ЦСПРДМФО Оболонського райну, Майстер соціальної роботи, кандидат психологічних наук.

Захід відбувся 20 серпня на базі Центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонского району міста Києва. Увазі учасників було представлено практичний досвід Майстра, а саме методику формування саморегуляції у підлітків з порушеннями розумового розвитку, алгоритм формування рефлексивних здібностей та напрацьований методичний інструментарій. На майстер-класі участники активно обговорювали питання особливостей, труднощів роботи з підлітками та шляхи їх подолання, жваво ділились досвідом.

Учасники заходу- представники мережі ЦСССДМ столиці, а також провідний фахвець Святошинського будинку-інтернату виявили неабиякий інтерес, активність, небайдужість та відкритість у процесі обміну досвідом.

Чекаємо на нові цікаві зустрічі!

Обмін досвідомВ ході майстер-класуАнна Міненко, практичний психолог Оболонського ЦСПРДМФО, Майстер соціальної роботи, к. н.Інтерактивне знайомство