Головна > Без рубрики > Медіація — нова послуга для клієнтів Деснянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Медіація — нова послуга для клієнтів Деснянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

23 грудня відбулося навчання для фахівців нашого центру на тему “Соціальна послуга сімейної медіації- ефективний спосіб вирішення сімейних спорів”, яке для нас провели представники Ліга Медіаторів України. Під час навчання дізналися про особливості медіації, яким категоріям вона може допомогти, які принципи роботи медіаторів, як будується робота.

Завдяки тому, що Деснянський центр соціальних служб і ГО “Ліга медіаторів України” стали партнерами, послуга соціальної медіації надається клієнтам безкоштовно.

Сімейна медіація — це структурований процес переговорів конфліктуючих сторін за участю нейтрального посередника — медіатора, що допомагає сторонам самостійно знайти рішення, які будуть найкращими саме для їхньої ситуації та відповідатимуть інтересам всіх учасників сімейного спору та дітей.

Дякуємо за надану інформацію, можливість навчатися та надавати нашим клієнтам професійну допомогу, а також за отриманий чудовий настрій.