Головна > Новини > Крок до себе. Швець не без чобіт.

Крок до себе. Швець не без чобіт.

«Відчувай себе! Визнавай проблему! Дозволь собі відновлення!»-саме таким було налаштування для працівників центру та закладів надання соціальної допомоги під час третьої зустрічі з формування навичок життєстійкості та допомоги у стресових ситуаціях.

Психологиня Центру стресостійкості м. Києва Олена Шликова

       Семінар проходив 30  січня  на базі Київського міського центру соціальних служб завдяки фінансової підтримки  та методиці ITC – Israel Trauma Coalition.  Цього разу мова йшла про профілактику професійного вигорання.  

Візуалізація вигорання. Переглядаємо слайди.

     Здавалось би відомі і прості речі завдяки майстерності психологині Центру стресостійкості м. Києва Олені Шликової набували нових фарб.     Під час зустрічі розглядалися ознаки професійного вигорання, чинники,які йому сприяють та інструменти профілактики. Кожен у свою професійну та особистісну скарбничку взяв  поради, які допоможуть зробити крок до себе, попіклуватися та підтримати себе.

    Проте попереду наступний крок- навчитися використовувати  ці знання у повсякденному та професійному житті, зробити корисні навички звичкою. Адже для спеціалістів допомагаючих професій вкрай важливо вміти втримувати та вчасно поповнювати  свій ресурс, щоб не було ситуації, коли «швець без чобіт, а тесля-без столу».

    Вже стали доброю традиціє таких зустрічей  натхненні слова вдячності від учасників. Попереду заключна зустріч, чекаємо з нетерпінням!