Головна > Новини > “Крила батьківської любові”

“Крила батьківської любові”

24 лютого цього року в Солом’янському районному в місті Києві центрі соціальних служб стартував черговий, вже третій, навчальний курс Школа підвищення батьківського потенціалу «Крила батьківської любові». 👨‍👩‍👧‍👦

Заняття з батьками проводили кваліфіковані та досвідчені спеціалісти в галузі психології та соціальної роботи: практичний психолог Кузнецова І. Л., провідний фахівець з соціальної роботи – майстер з соціальної роботи Лиса Л. Г. та фахівець з соціальної роботи Лисий Б. М.

В роботі тренінгу взяли участь чотирнадцять батьків. Під час заняття, завдяки спеціальним вправам, учасники познайомилися один з одним, напрацювали правила роботи в групі, створили «Дух групи». В підсумку утворилася група однодумців, які відчули підтримку один одного, зацікавленість у подальшій роботі.

Майстер з соціальної роботи – соціальний менеджер Погиба Н. І. забезпечила роботу з п’ятьма дітьми різного віку та організувала різноманітні види діяльності з урахуванням вікових особливостей та інтересів дітей, поки їх батьки отримували нові знання.

Наші контакти: вул. М. Кривоноса, 21, м. Київ, 03037 тел. (096)-313-60-73 е-mail: socsolomenka@kyivcity.gov.ua