Головна > Новини > Краще попередити, але якщо потрібна допомога Твоя соціальна служба поруч

Краще попередити, але якщо потрібна допомога Твоя соціальна служба поруч

    Фахівці Київського міського та районних центрів соціальних служб столиці консультують спеціалістів сфери соціальної роботи та освіти з питань соціальної підтримки сімей з дітьми, які і мають досвід зловживання психо активними речовинами (алкоголь, наркотичні речовини).

    «Окрім цього Київський міський центр проводить навчальні заходи з підвищення рівня компетентності спеціалістів міста, які опікуються вирішенням проблем профілактичної роботи в дитячому та підлітковому, батьківському середовищі. З 2016 року  Центр реалізує інноваційну програму «Школа для консультантів з питань залежності для надавачів соціальних послуг»- зауважує  методист за напрямом соціальної роботи з сім’ями, людьми з проблеми соціально небезпечними захворюваннями Київського міського центру соціальних служб  Леонід Крисов.-  Спеціалісти соціальної роботи столиці пояснюють про наслідки зловживання підлітками психоактивних речовин та до чого може призвести ризикована поведінка».

     Нагадуємо: якщо вам необхідна професійна безкоштовна та адресна підтримка у вирішенні проблем, пов’язаних з алкогольною, наркотичною, полізалежностями, лудоманією та спів залежністю, звертайтесь за телефоном: 063-158-50-21, Крисов Леонід Петрович – методист відділу методичного забезпечення соціальної роботи Київського міського центру соціальних служб, (вул. Довженка, 2, каб.13).