Головна > Новини > «Жінки, мир, безпека»

«Жінки, мир, безпека»

В рамках столичного тижня рівності, 8 березня у залі засідань Київської міської ради  відбулася низка заходів, до якої долучились представники мережі Центрів соціальних служб м. Києва.

   Однією з переможниць  конкурсу «Жінки Києва: вплив і лідерство» стала  Юлія Ніколайчук- директор Київського міського центру «Родинний дім», Майстер соціальної роботи. Вітаємо колегу!

   Завдання конкурсу «Жінки Києва: вплив і лідерство» — залучити активних жінок у процеси відновлення безпечної та рівноправної громади Києва, показати внесок жінок у волонтерську діяльність. Конкурс «Жінки Києва: вплив і лідерство» проводиться на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» в Києві та створення дієвого партнерства зацікавлених сторін.

    Також під час заходу відбулася презентація «Методичних рекомендацій щодо поводження із постраждалими від сексуального насильства внаслідок військової агресії рф в Україні під час проведення стабілізаційних заходів та слідчих дій», підготовлених за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.

   «Жінки Києва — справжні лідерки у громадській справі, підприємництві, а також важливих галузях безпеки та оборони. Волонтерки, громадські діячки, медичні працівниці, підприємиці, вчительки та працівниці енергетичної сфери — ваші досягнення є прикладом. Усі ви, і переможниці, і номінантки, не припиняєте працювати для наближення нашої перемоги ні на день. І я вам за це дякую», — наголосила Марина Хонда.