Головна > Новини > До уваги тих, хто має проблеми з алкогольною залежністю та хоче її позбутися!

До уваги тих, хто має проблеми з алкогольною залежністю та хоче її позбутися!

На базі Київського міського центру соціальних служб проходять 8 груп для людей, які мають алкогольну залежність. Принцип роботи цих груп: добровільність та безоплатність. Перелік груп та графік зборів, а також контактні телефони дивіться у таблиці.

    Звертайтеся! Допомога поруч!

   Окрім цього інформуємо про роботу інших груп АА. Інформація від нашого партнера:

   Група Військові Анонімні Алкоголіки України (ВААУ) є частиною всесвітнього руху взаємної підтримки Анонімні Алкоголіки і створена безпосередньо для діючих військовослужбовців та ветеранів збройних сил України, які мають проблеми з алкоголем, бажають кинути пити та якісно одужувати. Група ВААУ є яскравим прикладом мужності і незламності перед такою хворобою як алкоголізм.

   Зібрання групи ВААУ відбуваються онлайн 3 рази на тиждень:

– вівторок та четвер о 20:00 – закриті збори виключно для акоголіків – діючих військових та ветеранів України у безпечному зашифрованому месенджері Сигнал:

https://signal.group/#CjQKIIgIFCETPDWKs0QARiHRj_jF1LiWi9bHbA_l_7SmthGlEhCL010h85jMYD2DvBsIHD1K

– субота о 10:00 – відкриті збори де ми будемо раді бачити усіх алкоголіків (не тільки військових), а також лікарів, психологів та волонтерів, що цікавляться вирішенням проблеми алголізму в ЗСУ. Сюди можуть приєднатися родичі та друзі залежних від алкоголю. Ця група відбувається в Телеграм каналі за посиланням:

https://t.me/+odM04-kfZ1ljNDgy

Жива група ВААУ відбувається 1 раз на тиждень у вівторок о 19:00 за адресою: м. Київ, ст. метро Звіринецька, вул. Джона Макейна, 38-Б (у приміщенні дитячого гуртка “Молоді серця”)

Телефони гарячої лінії ВААУ:

095-817-91-61

096-196-21-29

Для ознайомлення є література в електронному вигляді:

Аудіо книга Анонімні алкоголіки українською

До зустрічі на групах!