Допомога у серпні

Знову невелика, але корисна харчова допомога дійшла до сімей отримувачів послуг Солом’янського районного в місті Києві центру соціальних служб. Цього разу її отримали сім’ї внутрішньо переміщених осіб, одиноких матерів, учасників бойових дій, осіб, які опинилися у складних обставинах, опікунів. Допомога надійшла від International Committee of the Red Cross, організували її отримання, доставку та роздачу Київський міський центр соціальних служб, Надія і житло для дітей , Солом’янський центр соціальних служб.
Солом’янський РЦСС надає допомогу вразливим категоріям населення на регулярній та безоплатній основі.
Кому ми надаємо послуги? Я першу чергу це сім’ї з неповнолітніми дітьми, а саме багатодітні, внутрішньо переміщені родини, сім’ї з дітьми або особами з інвалідністю, учасників бойових дій, одиноки матері/батьки, сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, сім’ї опікунів, усиновлювачів, патронатні, дитячі будинки сімейного типу, постраждалі від домашнього насильства тощо.
Які послуги ми надаємо? Серед іншого це психологічне та юрідичне консультування; залучення дітей до відпочинкових і оздоровчих програм, культурних заходів; гуманітарна допомога; соціальне консультування щодо оформлення документів, працевлаштування, влаштування дітей у дитячі навчальні заклади, прийому дітей у сім’ю, навчання дітей з інвалідністю тощо.
Звертайтеся до нас за адресою: вул. Максима Кривоноса 21. Тел. 2437527. Ми працюємо: 9.00-12.00, 13.00-17.00 (15.45 у п’ятницю)