Головна > Новини > Від серця до серця: майстер-клас для дітей та молоді з інвалідністю

Від серця до серця: майстер-клас для дітей та молоді з інвалідністю

10 жовтня 2023 року в Печерському районному центрі соціальних служб відбувся творчий майстер-клас із малювання “Від серця до серця”,  який проводився у  рамках  Фестивалю творчості «Повіримо в себе» з метою підтримки творчого самовираження дітей та молоді з інвалідністю.

Учасники майстер-класу, оточені увагою професійних  викладачів образотворчого мистецтва Петрик Ірини та Гурої Тетяни, створили дивовижні сюжети сходу сонця над морем.

Діти та молодь відчували справжню радість та задоволення під час процесу малювання, вони мали можливість не лише познайомитися з новими техніками живопису, але й познайомитися з однолітками, спілкуватися та розвивати свої творчі можливості.

Результатом цього майстер-класу стали кольорові та захоплюючі картини, які відображають індивідуальний та творчий підхід кожної дитини.

Майстер-клас з живопису “Від серця до серця” організовано Печерським районним у місті Києві центром соціальних служб спільно з Київським міським центром соціальних служб, Київською дитячою художньою школою №5 імені Л. Ревуцького та Київською дитячою художньою школою №7.