Головна > Без рубрики > Безпечному та чутливому простору для жінок і дівчат у Києві – бути!

Безпечному та чутливому простору для жінок і дівчат у Києві – бути!

«Ми мріємо про світ, в якому кожному належить його майбутнє» (ГО «ПАКТ Україна»).

      10 червня 58 студентів 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» НУБіП, які проходіть ознайомчу практику на базі Київського міського центру, прослухали онлайн семінар: «Здоров’я без сорому», що проводиться за підтримки UNICEF Ukraine. Досвідчена тренерка з ГО «Дівчата» розкрила для хлопців і дівчат питання важливості особистої гігієни, торкнувся «незручних» питань сексуальних відносин, пропаганди здорового способу життя; піднімалася і вкрай актуальна зараз тема профілактики інфекції COVID-19. Попереду такі зустрічі із іншими студентами, які проходять практику у соціальній служби, а також із вихованцями дитячих будинків сімейного типу та іншими отримувачами послуг мережі Центрів соціальних служб столиці.

      Ці можливості стали результатом участі представників КМЦ та ГО «Дівчата» у Першій зустрічі Північного кластеру проекту: «Жінки України: залучені спроможні незламні» з питань створення безпечного та чутливого простору для жінок і дівчат, що відбулася 3 та 4 червні у Києві. Метою проекту є  підвищення рівня реалізації прав людини жінками та дівчатами та просування ґендерної рівності в Україні.

      Просвітницькі семінари для дітей та молоді, спільна участь у масових заходах за участі отримувачів послуг мережі ЦСС столиці – це лише перші кроки взаємодії на шляху до створення безпечного та чутливого простору для дівчат і жінок у  Києві.

 #Pact Ukraine  #UNICEF Ukraine #здоровябезсорому ГО Дівчата #КМЦСС #SocServiceNetworkKyiv #соціальна_сфера #безпека #ЮНКА+100 подруг

Перша зустріч Північного кластеру проекту: «Жінки України: залучені спроможні незламні»В ході зустрічі кластеру розглянуті питання створення безпечного та чутливого простору для жінок і дівчатПід час зустрічі представників КМЦ та ГО «Дівчата»Студенти-практиканти НУБіП на он-лайн семінарі «Здоров’я без сорому»