Головна > Новини > Майстер-клас про емоції

Майстер-клас про емоції

Для підлітків із сімей отримувачів соціальних послуг првели майстер-клас, підготовленоий DCA/NCA .

DCA/NCA проводить психосоціальні сесії, щоб допомогти людям подолати важливий виклик відкрито говорити про свої травми та стрес.

На фото підлітки, які спілкуються у колі

Темою зустрічі були Емоції. Підлітки обговорювали важливість вираження емоцій, їх розуміння і усвідомлення, а також шляхи емоційного самовираження та безпечного висловлювання своїх емоцій. У процесі виконання практичних завдань діти мали можливість передати те, що часом складно озвучити словами.

Завдяки спільному обговоренню, моделюванню та іншим активностям, вони краще пізнавали себе та свої почуття. Для учасників це стало не лише можливістю пізнати свої емоції та осмислити переживання, а й знайти внутрішній спокій та гармонію.

Майстер-клас став для учасників справжнім острівцем натхнення, де кожен міг вільно проявити свою фантазію та відчути підтримку оточуючих. Подібні заходи є потужними інструментами для роботи з дітьми та підлітками, що допомагають їм подолати труднощі, знайти емоційний баланс і розкрити свій потенціал.

Такі майстер-класи важливі для покращення емоційного та психологічного здоров’я. Ми завжди відкриті для всіх, хто потребує підтримки та допомоги!