Головна > Новини > Поговоримо про … підлітків?

Поговоримо про … підлітків?

😯А про їх шлях до себе? Сучасні підлітки живуть у світі, де щодня стикаються з безліччю викликів: соціальні мережі, шкільні стреси, самореалізація та пошук власного місця в житті. Вони часто відчувають тиск, що заважає бути собою.
❓А що допомагає долати ці виклики? Звісно, що самопізнання, емпатія, рефлексія.🫂 Але це слова. Що робити на практиці? А за практику взялася фахівець із соціальної роботи ІІ категорії Оболонського районного в місті Києві центрі соціальних служб Ірина Клименко та розробила тренінгову програму “Path to Myself” (шлях до себе).🫶 Упродовж шести днів учасники тренінгу мають змогу задати собі та оточуючим питання про емоції та почуття, турботу про себе, розвиток особистості, взаємовідносини. І головне не тільки задати питання, а й отримати відповіді. У першу чергу від самих себе.
💪Сьогодні пані Ірина провела майстер-клас та показала наповнення та результати своєї програми. Учасники мали змогу трохи перевтілитися у підлітків, згадати себе у більш юні роки та згадати ті емоції, які вирували у той час. Під час вправ іноді було складно, але результати вражають навіть дорослих.
✍️Ірина також поділилася й фідбеком справжніх підлітків-учасників тренінгів. Емоційна підтримка у колі однодумців виявилась чи не найважливішим результатом.
Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб🏠Адреса: вул. Йорданська, буд. 7-Г, вул. Попова, буд. 1☎️Телефон: 044 426-87-75E–mail: orcssdm@ukr.net