Головна > Новини > Відпрацьовуємо координацію!

Відпрацьовуємо координацію!

19 вересня тренери Київського міського центру соціальних служб завершили цикл тренінгів для команд суб’єктів взаємодії по запобіганню і протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі.

Учасниками стали в тому числу відповідальні особи управління освіти, відповідальні особи загальних служб підтримки з числа надавачів соціальних послуг (центри соціальних служб, територіальні центри соціального обслуговування, представники громадських організацій).

   Тренінги містили ґрунтовну теоретичну базу та були спрямовані формувати єдине інформаційне поле щодо запобіганню та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, алгоритмам взаємодій, безпеці постраждалих осіб.

   В процесі тренінгів суб’єкти кожного району мали можливість в групових вправах відпрацьовували координацію дій в кожному районі на практичних кейсах. Важливість, актуальність, ефективність такого навчання підкреслювали всі присутні на заходах.

    Захід відбувся за підтримки ВГО «Жіночий консорціум України» у партнерстві та за підтримки Norwegian People’s Aid (NPA) в рамках проекту «Підвищення стійкості в кризових ситуаціях шляхом комплексного запобігання та реагування на ГЗН» та координатора проєкту Київської Школи Рівних Можливостей.

На фото учасники та одна з тренерок Ірина Пономарчук
На фото під час виконання завдань тренінгу