Головна > Анонси > Столичні фахівці в рамках акції «Твоя соціальна служба поруч!»-2024 виходять дна зустріч з киянами та партнерами по соціальній роботі

Столичні фахівці в рамках акції «Твоя соціальна служба поруч!»-2024 виходять дна зустріч з киянами та партнерами по соціальній роботі

Анонс: 7 вересня  з 10.00 до 16.00 у  парку імені Тараса Шевченка Київський міський центр соціальних служб презентуватиме свою діяльність та послуги мережі Центрів соціальних служб м. Києва. Акція відбудеться в рамках загальноміського заходу: «2.0.Безпека та сталий розвиток», який організовує Департамент суспільних комунікацій КМДА. Ми будемо працювати у зоні «Простір підтримки».

   Запрошуємо киян, партнерів відвідати:

– зустріч: «Підготовка дітей з інвалідністю до самостійного способу життя»;

– інтерактивну лекцію: «Стратегії поведінки в конфліктах дорослих і дітей»

– майданчик щодо однієї з форм підтримки дитини, яка перебуває в інтернатному закладі-наставництва;

– локацію, де дізнатися про те, як розпізнати та протидіяти домашньому насильству та торгівлі людьми;

– зустріч з лікарем «Як готувати смачно, дешево і корисно»;

– майданчик стресостійкості (в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської “Ти як”);

-локацію та дізнатися більше про фестиваль творчості «Повіримо у себе».

  А також за потребою отримати консультацію психолога, фахові поради спеціалістів щодо сімейних форм виховання дитини та інших тем батьківсько-дитячих тем.

    В той час, коли батьки отримуватимуть консультування, діти зможуть побавитись у захопливі ігри. Але й для батьків ми також підготували декілька корисних цікавинок.

   Поруч з нами працюватимуть наші партнери, які представлять послуги для залежних та членів їхніх сімей, допоможуть зробити тест на ВІЛ, а також нададуть консультації.

    Більш детально про послуги районних центрів можна буде дізнатися на майданчикам Печерського та Шевченківського районних центрів соціальних служб.

   «Твоя соціальна служба поруч!»