Головна > Новини > На запит професіоналів

На запит професіоналів

27 та 28 травня Київським міським центром соціальних служб було організовано та проведено навчання з підвищення професійних компетенцій спеціалістів партнерської організації БО «БФ «Карітас-Київ» відділу «Догляд вдома». 

На фото Зоя Максімова ділиться професійним досвідом з представниками благодійного фонду. Аудиторія Київського міського центру соціальних служб

   Протягом двох днів учасниці навчального заходу мали змогу ознайомитися з комплексної оцінки стану отримувача соціальної послуги, вдосконалити навички здійснення догляду, безконфліктного спілкування, уважного поводження та ефективної комунікації з особами при змінах їхнього психічного стану, пов’язаних зі старінням, захворюванням. Окрема увага була приділена профілактиці професійного вигорання та  формуванню засад резильєнтності.

     Відповідно до законодавства, соціальні послуги можуть надавати установи комунального/державного та приватного секторів, що внесені до Реєстру надавачів соціальних послуг. Набуття та розвиток професійних компетенцій спеціалістів соціальної сфери є основою якості.