Головна > Новини > Як зрозуміти, що вам потрібна допомога фахівця?

Як зрозуміти, що вам потрібна допомога фахівця?

😤Тривога – це природна реакція на стрес, але коли вона стає постійною і заважає вам жити повноцінно, варто задуматися про професійну підтримку. Тривога є ознакою багатьох психічних розладів.
💙💛Саме з цією тематикою працює Світлана Гайворонська, психолог І категорії Печерського районного у місті Києві центрі соціальних служб.
💪Сьогодні у рамках 2 етапу виборювання звання Майстра соціальної роботи пані Світлана розповідала про свою діяльність. Кожен другий з числа отримувачів соціальних послуг у центрі звертається до психолога з запитом зменшити тривожність⬇️. Світлана проводить консультування, діагностику і оцінку психічного стану відвідувача, психокорекцію, мотиваційні консультування, інформування, психоедукацію. В своїй роботі вона використовує техніки арт-терапії, когнітивно – поведінкової терапії та елементи психоаналізу.
✅І це має вплив! Головним результатом є те, що психологічне втручання зупинило руйнівну дію тривожного розладу на соціальне життя дитини і всієї родиниПечерський районний у місті Києві центр соціальних служб🏠Адреса: пров. Академіка Філатова, буд. 3/1Телефон: 044 529-71-94; 044 529-42-30; 044 529-65-13📝E–mail: prcssm_pechrda@kyivcity.gov.ua