Головна > Новини > Ще раз про важливе з надійного джерела. Корисні контакти

Ще раз про важливе з надійного джерела. Корисні контакти

21 травня начальник Служби у справах дітей та сім’ї міста Києва Валерій Танцюра взяв участь в церемонії відкриття інформаційно-просвітницької кампанії «ТОБОЮ СКОРИСТАЛИСЯ».

   Він зазначив: «У рамках реалізації Національного механізму взаємодії суб’єктів, місто Київ має позитивний досвід плідної співпраці між державним та громадським секторами. Це дозволяє надавати допомогу не лише жертвам торгівлі людьми, але й проводити широкі інформаційні кампанії, що підвищують обізнаність населення про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми».

   Інформаційна Кампанія охоплює громадський транспорт та спрямована на підвищення обізнаності населення про ознаки торгівлі людьми та наявну допомогу для постраждалих осіб, зокрема, це контакти

  Урядової гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей – 15-47

   Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів – 527,

   Кампанію можна буде побачити на брендованих автобусах, тролейбусах, трамваях, та потягах Інтерсіті, а також на зупинках громадського транспорту у багатьох містах та регіонах України.

    Торгівля людьми є злочином, за який передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі.

  #КМЦСС_ проти_торгівлі_людьми 

Фото реклами на автобусі “Не бійся. Дзвони 527”