Головна > Новини > «Стежина особистого балансу»

«Стежина особистого балансу»

    Сім’я-це пошук балансу між давати та отримувати, знаходити виходи з кризи, підтримуючи один одного. Отже, баланс надважливий. 

   15 травня  у Київському зоопарку Київський міський центр долучився до  проведення  сімейного соціокультурного заходу під гаслом «Ресурс людини плекається в родині» з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

На балансирі відвідувачі соціокультурного заходу під гаслом «Ресурс людини плекається в родині»

   Серед локацій, які працювали того дня,  КМЦСС представив інтерактивну локацію «Стежина особистого балансу». Усі бажаючі, серед яких були як відвідувачі зоопарку-діти та їх батьки, так і організатори заходу з числа надавачів соціальних послуг, могли  випробувати себе на спеціальному балансирі. За потребою, також на локації можна було отримати психологічну консультацію фахівця. Робота відбувалися в рамках методик Ізраїльскої коаліції травми в Україні.  Озброївшись знаннями фахівці Київського міського центру соціальних служб разом із Центром стресостійкості Києва продовжують організацію низки навчань спрямованих на формування резильєнтності.

   Отже, в родині, в робочому колективі, плекаємо власну стресостійкість, шукаємо баланс, який, попри виклики сьогодення допомагає впоратися із викликами, повернутися до норми й продовжити  працювати та повноцінно жити.